Óvoda közbeszerzés / Káldi óvoda energetikai felújítása és funkcióbővítése mini bölcsőde kialakításával

Káldi óvoda energetikai felújítása és funkcióbővítése mini bölcsőde kialakításávalKáld Község Önkormányzata (9673 Káld, Berzsenyi u. 19. )  "KÁLDI ÓVODA ENERGETIKAI FELÚJÍTÁSA ÉS FUNKCIÓBŐVÍTÉSE MINI BÖLCSŐDE KIALAKÍTÁSÁVAL" tárgyú, a Kbt. 115.§-a szerinti, építési közbeszerzési eljárás ajánlattételi felhívását és ajánlatkérési dokumentációja

Az eljáráshoz kapcsolódó további közbeszerzési dokumentumok -amint az az ajánlattételi felhívásban is szerepel- teljes körűen és ingyenesen a következő internet címről tölthetőek le:

http://www.sugallat.hu/index.php?f=letoltes_kald_ovodabovites

A letölthető dokumentumok a következők: 

 Az ajánlatok benyújtásának határideje 2018. május 4., 11:30, helye: SUGALLAT Kft. 1221 Budapest, Leányka u. 38. VI. emelet 39.

A "A káldi óvoda energetikai felújítása és funkcióbővítése mini bölcsőde kialakításával" tárgyú, a Kbt. 115.§-a szerinti építési közbeszerzési eljárás ajánlattételi felhívásának 1. számú módosítása.  A módosítás a közbeszerzési műszaki leírást, valamint az ajánlatok benyújtásának határidejét érinti.

A módosítás dokumentumai az alábbi internet címről tölthetők le:


http://www.sugallat.hu/index.php?f=letoltes_kald_ovodabovites
 

Az ajánlatok benyújtásának módosított határideje 2018. május 11., 14.00, helye: SUGALLAT Kft. 1221 Budapest, Leányka u. 38. VI. emelet 39.

 Csatolt fájl(ok):« Vissza az előző oldalra!

Káld Község Önkormányzata - Magyar