Hirdetmények / Közterület elnevezésével kapcsolatos véleményezés

Közterület elnevezésével kapcsolatos véleményezés

HIRDETMÉNY

A központi címregiszterről és a címkezelésről szóló 345/2014. (XII. 23.) Kormányrendeletben foglaltak alapján szükségessé vált Meggyeskovácsi község egyes közterületeivel kapcsolatban a hiányzó vagy nem megfelelő közterület jelleg meghatározása, valamint egyes új közterületek elnevezése.

Káld Község Önkormányzata Képviselő-testületének a közterületek elnevezésének, az elnevezés megváltoztatásának és a házszámozás szabályainak megállapításáról szóló 8/2014. (VIII. 19.) önkormányzati rendelet alapján az ingatlan nyilvántartásban szereplő lakott külterületek elnevezésére a helyi sajátosságok figyelembevételével az alábbi javaslatok fogalmazódtak meg:

  1. Szitamajor          028/2; 054/2 hrsz-ú ingatlan - közterület elnevezése: Szita major

 

  1.   Tacskándpuszta  Megszűnő közterület

 

A Rendelet 2 § (4) bekezdése alapján a javaslatot a képviselő-testület által történő tárgyalást megelőzően 8 napra a helyben szokásos módon közzé kell tenni. Az elnevezéssel kapcsolatban benyújtott észrevételeket is a Képviselő-testület elé kell terjeszteni.

Tájékoztatom Önöket, hogy a közterületek elnevezésére vonatkozó javaslatoknak a Nyőgéri Közös Önkormányzati Hivatal Káldi Kirendeltségén (9673 Káld, Berzsenyi u. 19. ) történő benyújtási határideje  2017. június 16.

Káld, 2017. június 8.

                                        Dr. Schmidt József, polgármester
« Vissza az előző oldalra!

Káld Község Önkormányzata - Magyar