Választások / Kampánnyal kapcsolatos hirdetmény

Kampánnyal kapcsolatos hirdetményHIRDETMÉNY

 

Káld Község Önkormányzatának Képviselő-testülete a 2019. október 13-ára kitűzött helyi önkormányzati képviselők és a polgármester-választás, a települési nemzetiségi önkormányzati képviselők választása során a választási kampány idején az alábbiakban meghatározott módon és helyszíneken biztosít ingyenesen igénybe vehető hirdetőfelületeket a jelöltek és jelölő szervezetek részére, valamint az alábbi helyszíneket biztosítja térítésmentesen választási gyűlés megtartására:

I. Kampánycélra díjmentesen igénybe vehető hirdetőfelületek:

Önkormányzati hirdetőtáblák, kivétel ez alól a Káld, Berzsenyi D. u. 5. előtti hirdetőtábla, jelöltenként, jelölő szervezetenként maximum 1 db A/2-es méretű (0,25 m2) választási plakát elhelyezése céljából.

II. Választási gyűlés helyszínei:

Káld Község Önkormányzata Képviselő-testülete a 2019. október 13-ára kitűzött helyi önkormányzati képviselők és a polgármester-választás, a települési nemzetiségi önkormányzati képviselők választást megelőzően a kampányban résztvevő jelölteknek és a jelölő szervezeteknek egy-egy alkalommal térítésmentesen bocsátja rendelkezésre a Káld, Berzsenyi utca 5. szám alatti Faluház nagytermét, 2019. október 10. napjáig,  kistermét 2019. október 11. napjáig, valamint a Káld, Rákóczi utca 1. szám alatti iskola épület auláját hétfőtől-péntekig 17.00 óra után választási gyűlés megtartására.

Ezen rendelkezések a Választási eljárásról szóló 2013. évi XXXVI. törvény 144. §, 145. § rendelkezései és a településkép védelméről alkotott önkormányzati rendelet hatályos rendelkezéseivel összhangban alkalmazandóak.

Időpont egyeztetés: 95/470-167,  06/20/572-4027

Káld, 2019. szeptember 27.

                                                                     

                                                                     (:Pallósi Csabáné:)

                                                                           HVI vezető
« Vissza az előző oldalra!

Káld Község Önkormányzata - Magyar